Hoppa till huvudinnehåll

Miriam Aida Band

lördag 27 april 2024 kl 19:00

Lokstallarna

Sångerskan och kulturprofilen Miriam Aïda har släppt nio album i eget namn, turnerat i Skandinavien, Europa, Brasilien och Japan, medverkat regelbundet i TV och radio, mottagit priser och utmärkelser och även fått hedersuppdraget att intervjua Polarpristagaren Wayne Shorter på olarPrize/PolarTalks.
Miriam är en mångsidig artist, färgstark, egensinnig, djärv och personlig. ”En vinnare som vrider och vänder på det välbekanta och skapar nya perspektiv för oss alla.”
Vi kommer ihåg hennes fina hyllning av David Bowie för några år sedan.
Våren 2023 släppte Miriam albumet ”Pieces” som hyllades av en enig kritikerkår. Miriam och hennes fantastiska band dyker ner i afromusikens 
olika uttryck, som i mötet och krocken med den Nya Världen i kölvattnet av slavhandeln tagit olika riktningar i Karibien, USA och Sydamerika.
Här finns bl a Beyoncés ”Freedom” och Nina Simones ”Four Women” från 1966, som då var en reaktion på en serie händelser under Civil Rights 
Movement.

Miriam har sin bakgrund i både Sverige och Marocko, och med sin scenpersonlighet når hon ut till sin publik oavsett nationalitet, kultur, språk, färg, genus och religion.

Line-up: Miriam Aïda sång, Mats Andersson gitarrer, Simon Peterson bas, Finn Björnulfson slagverk och Ola Bothzén slagverk”

FotonDavid Pahmp på denna sida samt Charlotta Carlberg-Bärg i listan med konserter, 

Information

Konsertdatum
2024-04-27 – 19:00
Plats
Lokstallarna

Lokstallarna, Karlshamn

Biljetter

Vuxen
250kr
Medlem
180kr
Student
50kr
Skolungdom gratis

Biljetter kan även köpas hos Lundins Bokhandel Drottninggatan 63 Karlshamn.
Resterande biljetter säljs från 1 tim före konserten vid entrén med kort eller Swish.
Vi vill helst undvika kontanter.