Hoppa till huvudinnehåll

Som ni ser har vi nu lanserat vår nya hemsida och tackar samtidigt vår gamla för lång och trogen tjänst.

Picknick - Ramelodier

söndag 20 november 2022 kl 18:00

Lokstallarna

RAMELODIER med FLASHBACK BIG BAND

Povel Ramel var en enastående ordkonstnär och estradör samt en fenomenal kompositör av jazz- och schlagermusik. Han skulle fyllt 100 år 2022 och det vill vi uppmärksamma. Just kompositören Ramel har Flashback Big Band med sångare tagit fasta på i konsertprogrammet Ramelodier.
Här presenteras guldkorn från den enorma Ramelska musikskatten, tolkade på eget vis för storband och sång. Publiken guidas inspirerande genom föreställningen av Harald Leander, känd från otaliga sammanhang som skådespelare, musiker och presentatör.

Medverkande:
Harald Leander, Lotta Hedberg, Agnes Berg och under ledning av Rune Källén, Flashback Big Band (som är ett 17-hövdat storband från Lund med medlemmar från hela Skåne).

Konserten ges som en picknickkonsert - det vill säga - var och en tar med det de vill äta och dricka. Endast tillåtet att är vid bord!Kaffe, läsk och kakor säljs i pausen av Waldorfskolan.
Detta är ett samarrangemang mellan Jazzföreningen Munthe, Fritid och Kultur Karlshamn, Pro Musica och Karlshamns Riksteaterförening.

 

Information

Konsertdatum
2022-11-20 – 18:00
Plats
Lokstallarna

Lokstallarna, Karlshamn

Biljetter

Vuxen
200kr
Medlem
150kr
Barn och ungdom upp till 20 år gratis på läktaren i mån av plats men 150 kr vid bord - (bokas som medlem).

Biljettköp på nätet via länk som läggs ut här när försäljningen startar (Nortic) samt på samtliga bibliotek i Karlshamns kommun:

Entré 200 kr, medlemmar 150 kr. Barn och ungdom upp till 20 år gratis på läktaren i mån av plats men 150 kr vid bord - (bokas som medlem).
Vid köp av biljett bokar man plats vid bord alternativt på läktaren.
Enhetligt pris för sittplatser vid bord och på läktare.

Ev. överblivna biljetter säljs vid entrén från kl 18.00 - endast kontant betalning eller Swish.